tirsdag, juli 28, 2020

Leeds votter

Ser på FB grupper at nå når Leeds har rykket opp er det spørsmål om diagram.  Gubben lagde vårt diagram i 2007 når vi skulle strikke tastevotter til en venn som var Leeds supporter på sin hals. Her er bilde av mine tastevotter.
Jeg tok en vanlig votteoppskrift og strikket logoen frem og tilbake...i og med at dette tastevotter er den tilpasse mobiltelefoner før smarttelfonens tid...det vil si at tuppen på tommel og tuppen på selv votten kan løftes av på høyre hånden...idag på smarttelefoner er den nok ubrukbar.  Men da den ble lagt ut første gang i 2007 ville den funke for de fleste.  Men selv logoen er jo fortsatt den samme og den legges ut igjen selv om den allerede har ligget ute siden 2007/2008.
Bruk den gjerne på dine ting men ikke lag ting som du selger eller lag oppskrift med dette diagrammet for så å legge den ut eller selge.  Men link gjerne til denne bloggen. 

Logostrikking er spesielt fordi du som strikker noe med logo på kan ikke selges...det er heller ikke lov å lage oppskrift med logo på og selge oppskriften uten tillatelse fra den/de som eier logoen.  Ingen skal tjene penger på logoen enn den som eier den. 
Bloggen skrives av Trulte H© og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. All rights reserved Trulte H.©