fredag, november 12, 2010

En liten titt

på disse sokkene som jeg klaget så fælt over i går. De er ikke ferdig, men jeg begynner å se en ende på dette paret heldigvis. Som jeg har nevnt så stemte det ikke når jeg skulle begynne på mønsteret i front, og jeg forsto ikke hva jeg hadde gjort feil. Når jeg hadde rekt opp, så fant jeg ut at jeg hadde flyttet sidemasken i høyre side noen masker til høyre, og pga av stripene ble hele sokken skjev.  Samtidig som jeg strikker lager jeg oppskriften, og håper å få den ut i løpet av helgen.

Har opprettet en gruppe på facebook hvor de som ønsker kan bli medlem, og legge inn link til sin kreative blogg. Søker du på Kreative blogger under grupper på Facebook vil du finne den, og da kan du melde deg direkte inn uten å gå via meg. Men hvis du trykker på linken så ser det ut som om jeg må trykke godkjenn for at dere skal bli medlem. Valget er ditt. Men koselig at mange kommer inn i gruppen, for da blir det mer å se på for oss som er der.

---
Bloggen skrives av Trulte H© og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. All rights reserved Trulte H.©