mandag, januar 10, 2011

Fargealong på "DinHobby"

bildet er lånt fra http://www.in-shop.no/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=66091
Fant denne alongen ved å lese Irene-w sin blogg. Og muligens det gikk opp et lys, i hvertfall fant ut at jeg ville være med. For januar har jeg deltatt med dette lille bokmerket.


Alongen er åpen for alle medlemmer, og "alle" hobbyer.  "DinHobby" er lite koselig lukket forum der du finner nesten alle hobbyer som man kan drive med, jeg nevner bare noen her: kaker, strikking, hekling, brodering, og papirhobby. Trykk på bildet under for å gå til forumet.
For de som allerede er medlem kan man gå til denne tråden for påmelding.

Alongen går over et helt år, og for å være med på trekningen av en premie må man levere bidrag for alle mnd. Påmelding og levering av første bidrag senest 31. januar 2011. For de som ikke vet hva en along er så betyr det at man gjør noe sammen, og i en fargealong er det fargene som er fellestegnet. Og i og med denne går over 12 mnd, så er det 12 hovedfarger (for oss "strikkere" bunnfarge) som gitt. En pr mnd.

---
Bloggen skrives av Trulte H© og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. All rights reserved Trulte H.©