mandag, oktober 25, 2010

Pin-up

Føst vil jeg takke for kommentarer på denne og Gryntebloggen. Tar en bloggrunde i morgen, de to siste dagene har jeg vært opptatt med bilder som jeg trodde jeg hadde slettet, men som hadde lagt seg på et "hemmelig" sted. Dette gjelder et nettsamfunn/hobbyform jeg har vært medlem av lenge, men ikke særlig aktiv i lange perioder. Plutselig fant jeg bilder jeg var sikker på at jeg hadde slettet på google...jeg går inn på nettsamfunnet og finner at alle album er slettet, men bildene ligger forsatt i forumstrådene...Og systemet der er så tungvint, jeg måtte gå inn i alle tråder, og innlegg for å slette bilde for bilde. Jeg fant igjen ca 160 stk av litt over 200.

Men det var jo ikke for å høre meg klage over bilder på avveie dere gikk inn her. Men derimot se en Pin-up. Og her er luen. Oppskrift på den er så og si ferdig. Regner med at den legges ut i morgen.
Den er en bearbeiding av Rødhette og Ulven som vi laget i 2007/2008. Mønsteret på denne ligger ute på våre oppskrifter. Denne har rullekant nederst, og jeg er ganske stolt av den. Og for de som lurer så går "gubben" med lua. Han er en tøffing.Bloggen skrives av Trulte H© og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. All rights reserved Trulte H.©